40 dagen

       geen vlees!

Welkom bij de vastenactie 2021

We hopen, dat je na het lezen van de informatie, mee wilt doen met onze actie: 40 dagen geen vlees eten en zoveel mogelijk biologische en lokale voedingsmiddelen gebruiken.

De periode tussen Carnaval en Pasen is vaak een tijd voor bezinning op en bewustwording van je levensstijl. Veel mensen gebruiken deze tijd om na te denken over belangrijke vragen. Bijvoorbeeld: Hoe wil ik met mijn voedsel omgaan? Hoeveel milieu-impact heeft mijn manier van leven. Wat mag mijn manier van eten kosten? En dan niet alleen financieel.  Denk ook aan de hoeveelheid water en grond, die nodig is om je voedsel te verbouwen, de consequenties voor dieren, vervuiling door o.a.transport, gezondheid, impact op het leven van mensen in ontwikkelingslanden.

 

Zullen we de daad bij het woord voegen en gewoon eens proberen om 40 dagen geen vlees te eten en zoveel mogelijk biologische en lokale producten te kopen? Gewoon om te ontdekken hoe dat gaat en wat het met je lichaam doet.

Als we het samen doen, kunnen we informatie delen,  met elkaar ook discussies voeren en recepten uitwisselen.

 

Misschien ben je al vegetariër. Behalve dat je ervaringen met ons kunt delen, hebben we voor jou ook een uitdaging! Eet in deze vastenperiode zoveel mogelijk producten, die biologisch en lokaal geteeld zijn.

Doe je Mee?  Word groeneter! Vooruit dan met de

Aantal bezoekers

This site was designed with the
.com
website builder. Create your website today.
Start Now